Inici Diagnòstic Precoç

Diagnòstic Precoç, Prevenció

Diagnòstic Precoç

El diagnòstic precoç és el primer pas essencial per tenir elevades possibilitats de curació en multitud de patologies.

En patologies greus, i especialment en el càncer, el diagnòstic precoç adquireix una especial rellevància ja que no només augmenten les possibilitats de curació, a més millora en un percentatge molt alt la qualitat de vida dels pacients mitjançant tractaments més conservadors.


ImportanteDetectar un problema a temps és part de la solució


Prevenció

La prevenció és un altre factor molt important per minimitzar el risc d'aparició d'una patologia i per maximitzar les possibilitats de curació en cas que aquesta aparegui.

Conèixer la nostra història familiar pot alertar-nos d'una predisposició genètica a certes patologies.

Saber si pertanyem a un grup de risc pot ajudar-nos a prendre les mesures necessàries.

Tenir hàbits de vida saludables no només evita riscos per a la salut, també augmenta el percentatge de curació i la qualitat de vida del pacient.


Tecnologia

Resonancia Magnética

L'avanç de la tecnologia en molts camps és sorprenent però en el sector de la salut és especialment important pels evidents beneficis per a les persones.

El diagnòstic per la imatge resulta essencial per a la detecció precoç de moltes patologies i els seus avenços com són la tecnologia multidetectors a l'escàner (TCMD), els equips de ressonància magnètica d'alt camp, la mamografia 3D o tomosíntesi, l'ecografia d'alta resolució o la densitometria DEXA ens permeten imatges més precises.

Comparteix aquesta pàgina

Compra Online

Beneficia't dels avantatges de la compra online

Compra l'exploració que necessitis online i demana cita des de la mateixa aplicació còmodament

Carrito Online