Inici Coronavirus

Coronavirus

Informació Coronavirus

 

Des que vam obrir les nostres portes el 1982 en el nostre centre d'Avinguda Tibidabo, el nostre objectiu principal ha estat sempre acompanyar. Als metges especialistes en el seu procés de diagnòstic i, sobretot, a vosaltres, els pacients durant les vostres visites als nostres centres.

Ara volem seguir acompanyant-te en la distància, mentre duri aquesta situació excepcional provocada pel Coronavirus COVID-19. Per aquest motiu, hem pres les següents mesures:

SERVEI EXTRAORDINARI ONCOLÒGIC

Proves extraordinàries a pacients oncològics durant l'estat d'alarma.

Grup Manchón i SYNLAB han arribat a un acord per crear un centre de Diagnòstic extrahospitalari lliure de Covid-19, amb totes les modalitats de diagnòstic necessàries per a pacients oncològics.

Veure més

HORARIS

Centre d'Avinguda Tibidabo nº9, obert de 7h a 22h

Centre C. Balmes, 125 obert de 8h a 21h

Centre Av. Meridiana, 327 obert de 8h a 21h

Centre Sant Cugat obert de 8h a 21h

Consulta tots els detalls aquí

CITA ONLINE

Si ens necessites per a aquelles patologies urgents, seguiment d'embaràs i diagnòstics oncològics que requereixen un estudi d'imatge que no puguis posposar, el nostre equip estarà esperant per ajudar-te.

Demana la teva cita aquí

RESULTATS ONLINE

En aquests moments que preval la necessitat de prevenir el contagi del COVID-19 ens hem vist abocats al lliurament en línia de forma massiva dels nostres diagnòstics. Si és veritat que fa temps que ho fem per demanda dels nostres pacients i metges ara passem a fer-ho en tots els casos.

Informa't

PRECAUCIONS

Abans d'acudir a la teva cita, consulta aquestes 5 coses que has de saber:

Veure més

Comparteix aquesta pàgina

Top