Inici Informació Coronavirus Servei Extraordinari Oncològic

Servei Extraordinari Oncològic

Informació Coronavirus
Logo Grup Manchón            Logo Synlab

SOM CENTRE NET PER PACIENT ONCOLÒGIC

En el nostre centre de Av. Tibidabo només atendrem pacients sense símptomes de Covid-19.

Si té necessitat d'estudis d'imatge per sospita o diagnòstic de Covid-19 poseu-vos en contacte amb la nostra centraleta (93 445 06 00) i li donarem hora per un altre centre del Grup Affidea.

PROVES EXTRAORDINÀRIES A PACIENTS ONCOLÒGICS DURANT L'ESTAT D'ALARMA

La situació de l'estat d'alarma provocada per la pandèmia del Covid-19, ha fet que els professionals sanitaris es troben en una situació excepcional, sense precedents. Tots ens estem veient afectats, però aquesta situació afecta en major grau a la correcta atenció de pacients immunodeprimits, com són els pacients oncològics.

Grup Manchón i SYNLAB han arribat a un acord per crear un centre de Diagnòstic extrahospitalari lliure de Covid-19, que inclou totes les modalitats de diagnòstic necessàries per a un correcte diagnòstic i tractament dels pacients oncològics.

Les dues empreses posen a disposició de metges i pacients un gran equip de professionals amb alta dedicació i experiència pel que fa al pacient oncològic. Fins i tot es posa a disposició un equip de gestores de casos per a l'acompanyament emocional durant el procés de diagnòstic.

PROVES DIAGNÒSTIQUES

Anàlisis clíniques de seguiment

Analítiques específiques (biòpsies líquides, entre d'altres)

Diagnòstic anatomopatològic

Ecografia

Radiologia convencional

TAC

Ressonància Magnètica

Intervencionisme guiat per imatges (biòpsies dirigides, clips localitzadors i arpons)

CONSULTAN'S QUALSEVOL ALTRA DUBTE:

93 445 06 00

informacion@dr-manchon.com

O TAMBÉ A LA NOSTRA CONSULTA TEMPORAL ONLINE GRATUÏTA

Hem posat a la teva disposició una consulta temporal online gratuïta a causa del Coronavirus COVID-19. Els nostres professionals aclariran els teus dubtes quan creguis que aquestes no són suficient per acudir a un servei d'urgències, però necessitis resoldre-les. Esperem les teves preguntes!

pregunta'ns aquí

Comparteix aquesta pàgina

Top