Tomosíntesi

Sempre que el teu metge
especialista ho prescrigui

COMPRA AQUESTA PROVA
I DEMANA CITA ONLINE
compra online

QUIN EQUIP S'UTILITZA

Mamògraf 3D


DESCRIPCIÓ

Mamógrafo 3D Tomosíntesis

La Tomosíntesi 3D és una revolució en el diagnòstic per imatge mamària. Es basa en la captura de múltiples imatges de cada mama en seccions mil·limètriques, el que permet millorar els resultats dels diagnòstics, reduint la possibilitat de falsos positius i detectant l'aparició de lesions molt subtils i incipients.

La mamografia convencional captura una única imatge de cada mama, en què la superposició de teixits pot significar la realització d'estudis complementaris per descartar o confirmar una lesió.

COM FUNCIONA LA TOMOSÍNTESI 3D?

La Tomosíntesi 3D utilitza una tecnologia molt potent per convertir una sèrie de capes molt fines en imatges mamàries digitals capturades pel mamògraf, que constitueixen una imatge en 3 dimensions de la mama, generada per un sistema informàtic.

Ara és possible analitzar el teixit mamari amb un nivell de detall impensable fins fa poc. Amb aquesta tecnologia els petits detalls ja no es poden amagar entre el teixit que els envolta i tot és perfectament visible.

PRINCIPALS AVANTATGES

Permet analitzar capa per capa el teixit mamari, evitant la superposició.

Redueix els falsos positius i falsos negatius.

En tenir un diagnòstic més precís es redueix la necessitat d'estudis complementaris.

Un 40% més de detecció en càncers invasius i major detecció de tumors molt més petits, fins i tot en mames denses o fibroquísticas.


COM HE DE PREPARAR-ME

No és necessària cap preparació especial.


QUANT TEMPS DURA

15 Minuts.


QUÈ HE DE FER DESPRÉS

Vida normal.


OBSERVACIONS

És molt IMPORTANT portar els estudis anteriors.

Comparteix aquesta pàgina

Top