Inici Resultats Online

Els nostres serveis de lliurament de resultats es fan digitals

Resultats Online

Des de fa temps que venim acompanyant-nos de la transformació digital dels nostres serveis per millorar l'experiència d'usuari.

En aquests moments que preval la necessitat de prevenir el contagi del COVID-19 ens hem vist abocats al lliurament en línia de forma massiva dels nostres diagnòstics. Si és veritat que fa temps que ho fem per demanda dels nostres pacients i metges ara passem a fer-ho en tots els casos.

Amb aquesta decisió evitem el contagi mitjançant el lliurament dels estudis en format paper o CD, complim amb la normativa d'aforament limitat de les sales d'espera, evitem residus i desplaçaments dels pacients.

Aquesta nova forma de lliurament de resultats és un repte per a nosaltres, els pacients i els especialistes que requereixen els nostres estudis de diagnòstic. Disposem d'un servei de lliurament de resultats online a través d'un correu electrònic o un SMS al telèfon mòbil.

Sabem que la crisi del COVID-19 ens està accelerant els processos digitals a nivell d'usuari però no deixa de ser un procés que requereix adaptació. Estem atents a les teves necessitats i posem a la teva disposició un tutorial de descàrregues de les imatges i els informes.

Estem contactant amb els clínics perquè puguin tenir un accés més fàcil per a les imatges i els diagnòstics però estem davant d'una transició accelerada pel que estarem alerta per poder ajudar en el procés.

Si té algun dubte o incidència pot posar-se en contacte a través de: doctor2doctor@dr-manchon.com

Comparteix aquesta pàgina

Top