Inici NOU TAC Escàner Somatom Scope

NOU TAC Escàner Somatom Scope

TAC Escàner Somatom Scope

El nou TAC disminueix fins a un 40% la dosi de radiació


El nou equip de diagnòstic redueix la dosi de radiació mantenint la mateixa qualitat d'imatge


En la constant recerca per poder oferir el millor servei als nostres pacients, recentment hem adquirit un nou TAC (ESCÀNER) de baixa radiació per al nostre de centre de Av. Tibidabo.

Aquest nou TAC ofereix alts nivells de qualitat en les imatges que obtenim d'ell i que seran sens dubte primordials per poder realitzar un bon diagnòstic. A la vegada disminueix en un 40% la dosi de radiació que rep el pacient si ho comparem amb equips similars.

TAC Escàner Somatom Scope

El nou TAC està especialment indicat per a pacients més sensibles a les dosis de radiació, com els nens, o bé pacients que requereixen estudis repetitius amb múltiples dosis de radiació.

Una de les principals novetats és que ens permet detectar càlculs renals d'àcid úric no visibles als raigs X i a més permet reduir els artefactes metàl·lics que ocasionen les plaques o cargols d'osteosíntesi en les imatges de traumatologia mitjançant la supressió metàl·lica.

TAC Escàner Somatom Scope

Amb aquesta tecnologia de TAC-Escàner un radiòleg expert pot diagnosticar nombroses alteracions i sovint evita exploracions de diagnòstic addicionals i més invasives.

Comparteix aquesta pàgina

Top